Albiol: “Fabra es pensa que l’aeroport de Castelló és seu”


La diputada d’EUPV a Les Corts Valencianes, Marina Albiol, qüestiona decididament que el futur de l’aeroport de Castelló estiga exclusivament en mans d’un presumpte corrupte amb comptes pendents amb la justícia i el Consell no siga coneixedor de les seues negociacions per a vendre aquesta instal·lació.

La diputada critica durament l’opacitat i la nul·la transparència del Partit Popular sobre les gestions de l’aeroport de Castelló que està portant a terme el president d’Aerocas, Carlos Fabra, “es pensa que l’aeroport és seu i que no ha de retre comptes a ningú”, i afegeix, “aquest aeroport és de la ciutadania que l’ha pagat amb els seus impostos, i hi ha moltes preguntes sense resposta encara sobre la manera de conduir l’Aeroport de Castelló per part del Partit Popular”.

La diputada considera increïble que des del Consell afirmen desconèixer les gestions del president d’Aerocas, Carlos Fabra, amb l’objectiu de vendre la infraestructura aeroportuària de Castelló per 200 milions a una empresa privada. “O estan mentint i si que ho saben, o el més probable, estem davant d’un greu cas de descoordinació entre Aerocas i el Govern Valencià perquè Carlos Fabra va per lliure”.

La representant d’esquerres afirma que amb aquestes actuacions, Carlos Fabra, “esta fent el que sempre ha fet a Castelló, el que vol, i està deixant de banda i menysprear a Alberto Fabra i a la resta de consellers del Consell d’una manera descarada. Recordem que Aerocas pertany en un 98% a la Generalitat Valenciana, és absolutament sorprenent que un home que està en els tribunals per greus delictes econòmics no done explicacions a ningú, ni tan sols al Consell”.

Albiol finalitza reclamant “la major transparència en aquest procés, perquè l’aeroport l’hem pagat entre tots els valencians i valencianes, i tenim dret a conèixer quines negociacions estan obertes i quin és el futur que està planejant Aerocas per a una infraestructura que ja vam avisar que no seria rendible. És per això que demanem que s’òbriga un debat en Les Corts Valencianes sobre la situació actual de l’Aeroport de Castelló, on els consellers expliquen amb llums i taquígrafs i els parlamentaris de l’oposició i la ciutadania puguem saber tota la veritat”.

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google+ photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google+. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

w

Conectando a %s